SCT Menen slikt vijf doelpunten op Brakel

08/04/17 om 23:09 - Bijgewerkt om 23:08

SCT Menen heeft een zware 5-0 nederlaag geleden op het veld van Olsa Brakel.

SCT Menen slikt vijf doelpunten op Brakel

© VDB

Menen moest trok met een fel gehavende ploeg richting het Oost-Vlaamse Brakel. Buysse, Schotte, Geldhof, Claeys, en doelman Degruyter lagen gekwetst in de lappenmand, Meulenyzer was geelgeschorst. Niet zonder moeite geraakte trainer Pascal Verriest aan elf fitte spelers.

Van bij de start was het duidelijk dat het niet de beste dag van Menen ging worden. Na de studieronde slikten de bezoekers bij aanvang van het tweede kwartier twee doelpunten binnen de vier minuten. Menen zou er zich niet meer van herstellen. Net voor de rust scoorde Brakel nummer drie, was de winnaar gekend. In een overbodige tweede helft dreef de thuisploeg halfweg de tweede periode van op de strafschopstip de score op tot 4-0. Drie minuten later stonden er forfaitcijfers op het bord.

Doelpunten: 19' Achahbar 1-0, 23' De Lange 2-0, 43' Achahbar 3-0, 67' Cremers (strafschop) 4-0, 70' Cremers 5-0.

Menen: Cardon, Vanaudenaerde, Fiston, Vandendriessche, Nadji, Mahieu (88' Ribeiro), Peers (58' Demyttenaere), Simoës (64' Musenge), Vancraeyveldt, Verbrugghe, Cardon.

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!