SCT Menen pakt 21 op 21

Vanhaecke lukte het winnende doelpunt. © Bart

Menen zet zijn zegetocht verder. In zijn jongste zeven wedstrijden zette de fusieploeg een sterke reeks neer van 21 op 21. Bij hekkensluiter Mariekerke kreeg Menen het knap lastig maar won toch met 1-2.

Na een kwartier deed Meulenyzer de Menense aanhang juichen. De thuisploeg liet zich niet onbetuigd, scoorde acht minuten voor de rust de gelijkmaker. Ook in de tweede helft had Menen het moeilijk met een wilskrachtig Mariekerke. 20 minuten voor tijd scoorde de ingevallen Vanhaecke zijn eerste doelpunt voor Menen en die treffer leverde drie belangrijke punten op. De thuisploeg ging nog op zoek naar de gelijkmaker, maar doelman Depaepe liet zich niet verrassen.