SCT Menen kan niet winnen op Sint-Gillis-Waas

De wedstrijd Sint-Gillis-Waas tegen SCT Menen eindigde op 2-2.

Op verplaatsing verliest Menen een stuk van zijn mogelijkheden. Na de mooie zege vorige week tegen kon de fusieploeg op het bescheiden Sint-Gillis-Waas niet bevestigen. Na een kwartier moesten de bezoekers reeds in de achtervolging. Op het halfuur, van op de strafschopstip, scoorde kapitein Swiftnick Verbrugghe de gelijkmaker. Maar even later kreeg Charly Allard rood onder de neus geduwd, moest Menen met tien verder.

Vroeg in de tweede helft profiteerde de thuisploeg van zijn numerieke meerderheid om opnieuw op voorsprong te komen. De bezoekers gaven zich niet gewonnen, parkeerden voortdurend op de helft van de thuisploeg. Negen minuten voor tijd scoorde Gwenny Opbrouck de verdiende gelijkmaker.

Trainer Pascal Verriest werd vorige week gecontacteerd door KVK Westhoek die na het ontslag van zijn trainer Johnny Nierynck op zoek is naar een nieuwe sportieve baas.

(FV)

Menen: Olievier, Lavens, Allard, Meulenyzer, Vandaele (62′ Vanaudenaerde), Santelé, Gekiere (62′ Vancraeyveldt), Mahieu, Ribeiro (77′ Musenge), Verbrugghe, Opbrouck.

Doelpunten:14′ Smet 1-0, 31′ Verbrugghe (strafschop) 1-1, 53′ Pieren 2-1, 81′ Opbrouck 2-2.