SCT Menen haalt spits Papa Sene terug naar de Vauban

Redactie KW

Menen heeft zaterdag toegeslagen op de transfermarkt. Het legde spits Papa Sene (26) en verdediger Jonas Vervaeke (25) vast voor volgend seizoen.

Voor Papa Sene wordt het een terugkeer naar de ploeg waar het in België voor hem allemaal begon. De Senegalees kwam in 2009 als 18-jarige knaap naar SCT Menen dat toen nog in eerste provinciale aantrad. Met een wereldgoal in zijn openingsmatch gaf hij meteen zijn visitekaartje af. Er zouden nog veel doelpunten volgen en dat leverde hem een mooie transfer op naar Cercle Brugge dat toen nog in de eerste klasse actief was. Papa Sene zou maar een paar wedstrijd spelen voor groen-zwart dat hem wel uitleende aan onder andere Coxyde, Roeselare en Oosterzonen. Nadien volgde nog een passage bij Temse en nu staat hij op de loonlijst van Koksijde.

Ook verdediger Jonas Vervaeke komt de Meense rangen versterken. Het is een jongen van de streek die zijn eerste voetbalstappen zette bij RC Lauwe om daarna nog uit te komen voor KV Kortrijk, Winkel Sport, Deinze, Knokke en Izegem.

(MPM- Foto MPM)