SCT Menen blijft maar winnen

David Rogie trapt de bal weg. © MPM

SCT Menen is aan een schitterende reeks bezig. Voor de negende keer op rij kwam Sporting als winnaar uit de strijd. Deze keer was Svelta Melsele het slachtoffer (1-2).

Menen, met David Cardon (die de vorige zes speeldagen geschorst aan de kant moest blijven) en Jonas Vervaeke (opnieuw fit en op de bank) kreeg het op het veld van de Oost-Vlamingen nochtans niet gemakkelijk. Na amper vijf minuten moesten de bezoekers in de achtervolging. Via Meulenyzer scoorde Menen net voor het halfuur de gelijkmaker. Aan de rust stond het 1-1 en kon de wedstrijd alle kanten uit.

Na de pauze dwong Menen veldoverwicht af, maar scoren zat er niet meteen in. Trainer Pascal Verriest gooide dan maar zijn jokers in de strijd. Eerst kwam David Cardon in de plaats van Gianni Sennesael, even later kwam Gianni Vanhaecke Matt Demets vervangen. De ingreep van de Menense T1 kende succes. Een kwartier voor tijd scoorde Cardon de winning goal. Meteen de negende zege op rij. Volgende zaterdag wacht Menen een korte trip naar buur Wervik.

Dieter Meulenyzer scoorde de gelijkmaker.