Sassport Boezinge verliest nipt bij de leiders uit Sint-Niklaas

Sassport Boezinge verloor met 2-1 van de leider in vierde nationale na een verdienstelijke wedstrijd.

Sassport Boezinge heeft een zeer verdienstelijke wedstrijd gespeeld op Sint-Niklaas, de leiders in vierde nationale. Boezinge kwam zelfs op voorsprong toen Vatcheivilli op een hoekschop van Rodriquez in de 51ste minuut de score kon openen en ei zo na zijn ploeg een stunt bezorgde. Sint-Niklaas kon echter in de 57ste minuut gelijkmaken en tien minuten later ook de 2-1 netten. Boezinge blijft laatste in het klassement. Volgende week ontvangt Sassport FC Toekomst Menen. Een gelijkspel wordt door spelers vooropgesteld. “Ook vandaag kregen we niet de verwachte 5 goals om de oren,” zegt secretaris Guido Van Engelandt. “We mogen tegen een ploeg uit de middenmoot thuis zeker voor puntengewin rekenen.” (MD)