Sassport Boezinge pakt punt op SK Ronse

Sassport kwam naar huis met een 2-2.

Boezinge opende met een center van Silvio Breleur, waar Cedric Devloo net niet bij kon. Tien minuten ver werd Brecht Verstraete, die in aanvaring kwam met een elleboog, met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis met een gebroken neus. Benjamin Bonte nam zijn plaats in. SK Ronse kwam twee keer op vrije trap dicht bij het openingsdoelpunt maar het was Boezinge dat in de 29ste minuut op voorsprong kwam na een owngoal. Thuiskapitein Demonceaux werkte een doelschot van Breleur in eigen doel. De voorsprong duurde amper twee minuten, SK Ronse kwam langszij via een betwisbare strafschop, na een vermeende fout van doelman Vandermeulen op een doorgebroken aanvaller, die gewillig over de bal neerging. Op slag van rust scoorde een vrijstaande Lauwers met een verre lob de 2-1. Drie minuten na rust mocht SK Ronse met tien man verder nadat Timmemans zijn tweede geel pakte. Terwijl de thuisploeg wegzakte ging Boezinge in het laatste kwartier op zoek naar de gelijkmaker. Invaller Ahipo Zahui Constant, nog maar pas speelgerechtigd bij Boezinge, scoorde in de kluts op corner de gelijkmaker. Doelman Vandermeulen hield in blessuretijd nog tweemaal de 2-2 overeind, waardoor Boezinge tegen de vierde geklasseerde een punt pakte.