Sassport Boezinge moet trainer in doel plaatsen en verliest met 6-1

Eindrondekandidaat OMS Ingelmunster was veel te sterk in vierde nationale voor hekkensluiter Sassport Boezinge. Bij Boezinge moest assistent-trainer Jakob Crombez plaats nemen in doel door de blessure van eerste doelman Vandermeulen

In de aanvangsfase van de wedstrijd probeerde Boezinge wat druk te zetten met een afgeweken schot op doel in de handen van Paepe. Het was echter Omari Abdoullah die al in de 8ste minuut een kleine opening kon vinden tussen tussen paal en keeper 1-0. In de 13de minuut was er opnieuw een poging voor de thuisploeg met een sterk opzettende Vanderheeren. Niemand kon zijn voorzet echter binnen tikken. Ingelmunster eiste de bal op en na 26 minuten stond het 2-0 via Thor Laleman. Meteen na de aftrap kon Boezinge echter de aansluitingstreffer lukken via Emiel Knockaert. Net voor de rust was er nog een lange voorzet en een prachtig schot van Laleman dat gepareerd werd door doelman Crombez. Eerste doelman Vandermeulen blesseerde zich eerder deze week en er was geen tweede keeper voor handen. Boezinge kampt al het hele seizoen met een doelmannenprobleem. Ricky Begeyn kwam voor enkele wedstrijden depanneren, maar toen hij te horen kreeg dat hij volgend seizoen niet kan blijven, kwam hij niet meer opdagen. Op slag van rust werd het nog 3-1 na een trap op doel van Kjell Vanoplinus waar Crombez geen reactie op had.

Twee keer invaller Christiaens

In de start van de tweede helft bikkelden beide ploegen om elke bal. Ondanks een goed verdedigend Boezinge kon Ingelmunster nog via Thor Laleman scoren met een schot in de tegenovergestelde hoek. In de 85ste minuut werd het 5-1 dankzij de ingevallen Christiaens, nadat de verdediging van Boezinge uit verband werd gespeeld. en net voor het eindsignaal scoorde Ingelmunster nog een zesde keer na een aanval op rechts. Laleman legde terug op Victor Christiaens die de 6-1 eindcijfers op het bord zette.