Sassport Boezinge blijft allerlaatste na nederlaag op Berlare

Sassport Boezinge speelde een klassieke wedstrijd op Berlare: er werden in de eerste speelhelft kansen afgedwongen, maar niet gescoord.

Er werd in de eerste helft een speler uitgesloten en in de tweede helft ging de ploeg uiteindelijk kopje onder. Na 20′ in de wedstrijd had Sassport Boezinge nochtans op voorsprong kunnen staan. Maar zowel Rodriquez als Lamah konden de open kansen niet benutten. Breleur trapte ook nog eens op de lat. Na goed 20′ dan werd verdediger Jacobs uitgesloten nadat hij een doorgebroken speler foutief stopte. In de eerste helft had de doelman van Sassport Boezinge Beghein welgeteld één keer een gevaarlijke bal moeten weren. Na de herneming dan kwam Berlare vlug op voorsprong. Met 10 tegen 11 had Sassport Boezinge het nadien steeds moeilijker op een zwaar veld. In de allerlaatste minuut kreeg Berlare nog een strafschop en werd zo de eindstand vastgelegd: 2-0.