Robin Verrecas ontwerpt nieuwe shirts voor Cercle Brugge

Redactie KW

De winnaar van de shirtwedstrijd voor seizoen 2014-2015 is bekend.

Het A-team van Cercle Brugge speelt volgend seizoen in een shirt ontworpen door de 19-jarige Robin Verrecas. De student aan het Technisch Instituut Heilig Familie in Brugge leverde twee jaar geleden al eens het winnende shirt.

Keuze uit 140 ontwerpen

Een jury van spelers, bestuurders, medewerkers en deskundigen van kledingsponsor Masita vond zijn ontwerp opnieuw het mooiste. Ongetwijfeld zal de knipoog naar het retro-shirt een rol hebben gespeeld bij het oordeel van de jury, die uit liefst 140 ontwerpen kon kiezen. Het groen is iets donkerder dan gebruikelijk, al werd in de vorige bekerfinale al in een shirt met die iets sterkere groentint gespeeld.

De tweede en derde plaats gingen respectievelijk naar Saan Bonte (TIHF) en Cheyenne Bauwens (KTA Brugge). De drie laureaten ontvangen een prijzenpakket. Saan en Cheyenne gaan donderdagavond naar huis met een boekenpakket van Standaard Boekhandel en krijgen elk een abonnement voor het volgend seizoen. Robin ontvangt een VIP-arrangement voor 3 personen voor een wedstrijd in Play-off 2. De student mag zijn vrienden meebrengen naar de wedstrijd en krijgt bovendien twee abonnementen voor volgend seizoen.

Deze foto is het definitieve ontwerp voor seizoen 2014-2015 na aanpassingen door kledingsponsor Masita.

(MF)