Reünie van AS Oostende op vrijdag 16 maart

De werkgroep ASO-memories kwam vorig weekend bij elkaar in de Versluys Arena met v.l.n.r. Patrick Carrewyn, Willy Verhaeghe, Reddy De Mey, Willy Desmit, Paul Vranken, Roger De Jonghe, René Menu, Marc Heddebauw, Jean-Pierre Janssens en Willy Demey. © FRO
Redactie KW

Op vrijdag 16 maart organiseren de rood-groene vrienden van ASO de vijfde editie van de ASO-memories. Voor dat eerste jubileum keren de initiatiefnemers terug naar het Albertparkstadion, nu de Versluys Arena, waar AS Oostende onvergetelijke geschiedenis heeft geschreven.

Het wordt een avond vol herinneringen, anekdotes en onthullingen onder spelers, trainers, bestuursleden, supporters en sympathisanten, allemaal mensen die ASO nog een warm hart toedragen. De datum van 16 maart is bewust gekozen, daags voor de Belgische bekerfinale. Op het programma staat een rondleiding in de Versluys Arena, gevolgd door een receptie in het Kama-restaurant van het businessgebouw en een mixed-grill diner met vijf soorten vlees, uitgebreide saladbar en dessert. Na de maaltijd volgt nog animatie met foto’s uit het ASO-tijdperk en een sportquiz. Parking is beschikbaar aan de Northlaan, dicht bij de ingang van het Business Center.

(FRO)

Voor info en inschrijven kan je terecht bij Marc Heddebauw (059/27 90 66 of marc.heddebauw@gmail.com), Paul Vranken (059/32 52 40 of vranken.paul@skynet.be) of Willy Verhaeghe (0478/28 84 36).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier