Racing Waregem wint met 0-4 op het veld van Ronse

Racing Waregem is met 0-4 gaan winnen in Ronse. Vandendriessche en Dupont scoorden elk twee keer.

In de eerste helft speelden Ronse en Waregem een vrij gelijkopgaande match, maar in 41ste minuut, net voor de rust, kon Vandendriessche de bezoekers op voorsprong brengen.

Na 15 minuten in de tweede helft pakte middenvelder Karim Demonceaux van de thuisploeg zijn tweede gele kaart. Het werd helemaal dramatisch voor Ronse, toen het enkele minuten later een penalty tegen kreeg. Dupont zette hem mooi om en bracht Racing op een mooie 0-2 voorsprong.

Ronse kon – mede door het numerieke nadeel – geen vuist meer maken. In de 77ste minuut zette Vandendriessche de 0-3 op het bord en twee minute voor affluiten scoorde ook Dupont nog eens. Een droge 0-4 en de West-Vlamingen namen de drie punten mee over de provinciegrens.