Primeur voor België: KSV Roeselare lanceert eigen stickerboek à la Panini

KSV Roeselare, enkele jaren geleden in een écht Panini-album met de eerste ploeg. Nu brengt KSVR zelf een volledig album op de markt. © GF
Redactie KW

Naar analogie met de bekende stickeralbums van Panini gaat tweedeklasser KSV Roeselare er nu eentje uitbrengen van de eigen spelers.

Als eerste ploeg in het professionele voetbal in België pakt KSV Roeselare uit met zijn eigen stickeralbum. Alle spelers, van de allerjongste, de g-ploeg, tot het eerste elftal, trainers, medewerker én bestuur kregen een plaats in het album waar ze straks hun eigen sticker kunnen kleven. Enkele weken geleden passeerde iedereen binnen KSV Roeselare voor de lens van de fotograaf.

Zonder nummers

In tegenstelling tot de Panini-albums staan er in het boek en op de stickers geen nummers. “Je moet op zoek gaan naar de juiste naam”, zegt communicatieverantwoordelijke Evert Stroobant van KSV Roeselare. “Op deze manier leert iedereen elkaar kennen en dit kan alleen maar het ‘oltegoare’-gevoel versterken. Alle personen die in het boek staan krijgen gratis hun (leeg) album, net als alle partners die adverteren in het boek.”

De verdeling van de boeken en de verkoop van de stickers start dit weekend. Voor een zakje van 10 stickers betaal je 1 euro. Die zullen verkocht worden in de jeugdkantine, AD Delhaize, Kopie Deleye en Krokantino in Roeselare. “Voor de eerste die zijn album compleet heeft, is er ook een heel mooie verrassing voorzien”, belooft Evert Stroobant ook nog.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier