Pieter-Jan Dumolein met VV Tielt nog op eindrondekoers

Pieter-Jan Dumolein (links). (Foto Bart) © Pieter-Jan Dumolein (links). (Foto Bart)
Redactie KW

VV Tielt kon VVC Beernem met lege handen naar huis sturen en won met 2-0. Momenteel staat geel-blauw op de vierde plaats in de rangschikking. Na het voetbalvrije paasweekend volgt de verplaatsing naar KWS Oudenburg.

We moesten winnen om onze eindrondekansen gaaf te houden“, opent Pieter-Jan Dumolein. “Ik moest afhaken wegens een blessure die ik opliep in de wedstrijd tegen De Ruiter. Voor mij komt het vrije paasweekend goed uit. Zo krijg ik een weekje meer om te herstellen en me klaar te stommen voor de laatste drie wedstrijden.”

Met een vierde plaats staan we op een eindrondeplaats. We hebben het in eigen handen en moeten naar ons zelf kijken. Voor het seizoen was er geen druk uit van het bestuur en werd een rustig seizoen vooropgesteld. Eens je er zo dicht bij bent, moet je de ambitie durven bijstellen en vol voor de eindronde gaan”, gaat Pieter-Jan verder.

Volgend seizoen

“Ik wil alvast nog alles geven voordat ik de club verlaat. Ik kende hier vier mooie jaren. De combinatie werk en verplaatsing maakten het niet eenvoudig waardoor ik koos om dichter bij huis te gaan spelen. Volgend seizoen ga ik aan de slag bij SK Staden dat wellicht weer in derde provinciale zal aantreden.”

(MD)