Pedro Nolf stapt op als trainer van BS Geluveld

© WP
Redactie KW

Voor Pedro Nolf is het trainerschap niet langer combineerbaar met zijn job als campusdirecteur van VIVES in Roeselare, Tielt en Torhout.

Pedro Nolf is al sinds 1999 aan de slag in de provinciale voetbalwereld en boekte heel wat successen met onder KFC Langemark, KFC Poperinge en recent BS Geluveld. Vorig seizoen loodste hij de club ei zo na naar de promotie in vierde provinciale A. Nu is Blue Star met vier op negen aan de competitie begonnen. Vorig weekend won de club op eigen veld nog met 4-1 van KFC Marke. In de voormiddag had Nolf aan voorzitter Stefaan Houdendycke laten weten dat het zijn laatste wedstrijd als hoofdcoach zou worden.

“Het is met pijn in het hart dat ik omwille van professionele en privéredenen het trainersschap dien stop te zetten”, laat Nolf weten in een persmededeling. “Ik heb me altijd voorgenomen dat ik, de dag dat ik een lightversie van mijn trainerschap dien op te nemen, er dan liever mee ophoud. Mijn besluit heeft dus niets met de club of met de spelerskern te maken.”

(KPL)