Paul Vanfleteren opnieuw trainer bij Eendracht Hooglede

© Paul Vanfleteren in het plunje van Eendracht Hooglede, de ploeg waarmee hij al divers successen boekte. (Foto JD)
Redactie KW

Eendracht Hooglede start komend seizoen in derde provinciale met Paul Vanfleteren als nieuwe trainer.

Met nog vier wedstrijden te gaan werd trainer Joris Vandewynckele aan de deur gezet bij Eendracht Hooglede in tweede provinciale B. De rest van het seizoen zal T2 Patrick Rogge de troepen verder leiden.

Ondertussen werd beslist om Paul Vanfleteren naar komend seizoen toe opnieuw in dienst te nemen als trainer. De ploeg start dan in derde provinciale. Er circuleerden een zevental namen als opvolger van Joris, maar Paul kon naar ervaring en prestaties in het provinciaal voetbal de beste adelbrieven voorleggen.

Paul heeft er al een succesvolle doortocht opzitten bij Eendracht. In de vier seizoenen dat hij er verbleef, bereikte het team driemaal de eindronde en speelde de ploeg zelfs eenmaal kampioen.

Sommige anciens onder de spelers hebben het ietwat moeilijk met de keuze voor Paul, want het is niet evident om onder een gewezen trainer opnieuw aan de slag te gaan. Maar in de jongste drie seizoenen kwamen al veel nieuwe voetballers de rangen vervoegen en naar de komende campagne toe sloten al een achttal nieuwe namen aan. Voor de meeste spelers wordt Paul dus een totaal nieuw gezicht. Kortom, Eendracht beleeft straks een nieuwe start met een vernieuwde ploeg en een nieuwe trainer aan het sportieve bewind. (JD)