Patrick Verheule wordt nieuwe hoofdtrainer VK Dadizele

Patrick Verheule gaat VK Dadizele trainen. © a-DB
Redactie KW

Fabian Duyck zal VK Dadizele niet leiden tijdens de hernieuwde kennismaking met tweede provinciale.

De huidige coach Fabian Duyck heeft momenteel nog een aantal mogelijke opties bij hoger spelende clubs. Hij trainde VK Dadizele anderhalf jaar.

Patrick Verheule wordt de nieuwe trainer. Hij was tot eind vorig seizoen aan de slag bij TSC Proven en was vroeger ook al actief bij VK Daisel. Samen met T2 Jan Bouckaert, die trouw op post blijft, zal hij de sportieve leiding over het eerste elftal op zich nemen. De doelmannen van het eerste elftal, beloften en reserven zullen voortaan getraind worden door Francis Clarysse die ook actief is bij Winkel Sport en in Dadizele woont.

Daarnaast werd er ook een overeenkomst bereikt met Nick Bonte (vroeger onder andere bij Izegem, Harelbeke en KV Kortrijk) die de U23 onder zijn hoede zal nemen. Zo zullen in de komende voorbereiding drie jongeren uit eigen rangen de voorbereiding meemaken met de A-kern: Gilles Bouckenooghe, Foeke Vanbecelaere en Louis Boussen.

Ook op extra sportief vlak beweegt één en ander: de aanleg van het kunstgrasveld is volop aan de gang en normaal gezien zal alles klaar zijn voor de start van de voorbereiding op 18 juli.