Pascal Cygan (ex-Arsenal) wordt hulptrainer bij KSV Roeselare

Pascal Cygan (rechts) was in zijn latere carrière als speler ook nog actief bij het Spaanse Villareal. Hier zien we hem in een duel met Pongolle van Recreativo de Huelva. © Belga
Redactie KW

Zondagmiddag kondigde KSV Roeselare met Pascal Cygan, vroeger nog aan de slag bij Arsenal, een bijzondere nieuwkomer aan.

Pascal Cygan en Virgil De Windt vervoegen vanaf maandag de sportieve staf op de eerste training van het nieuwe seizoen van KSV Roeselare, aan de slag in eerste klasse B.

Pascal Cygan is een gewezen Franse voetballer met een indrukwekkende carrière bij Lille OSC (7 seizoenen), Arsenal FC (4 seizoenen) en Villareal CF (3 seizoenen). Hij zal fungeren als assistent-trainer naast T2, Tom Colpaert.

Virgil De Windt, al actief bij KSVR als trainer in de keeperacademie en als doelmannentrainer van de bovenbouw, zal Geert van Vooren vervangen als keeperstrainer bij het eerste elftal. Hij kon zich niet voltijds vrijmaken voor de functie en geeft zijn taak nu door aan de ex-doelman van onder meer KV Oostende. De Windt zal ook zijn huidige taken blijven vervullen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier