Opnieuw gelijkspel voor Vlamertinge

Vlamertinge kon opnieuw niet winnen (archiefbeeld). © VDB

KSK Vlamertinge komt terug uit Ninove met 2-2. De wedstrijd werd gekruid met drie strafschoppen en een rode kaart voor een speler van de thuisploeg.

Detru van Vlamertinge maakte in de 7de minuut een strafschopfout, waardoor de roodwitten op een 1-0 achterstand keken. KVK Ninove op voorsprong. Toen in de 25ste minuut Ternest foutief gestopt werd in het strafschopgebied, liet Wille de bordjes gelijk hangen. We gingen de rust in met 1-1.

In de 56ste minuut kwam Ninove op voorsprong na een dekkingsfout in de Vlamertingse verdediging. Maar opnieuw kwam Vlamertinge langszij op strafschop. Niels Demeulemeester werd onderuit gehaald en de thuisverdediger van het veld gestuurd. Deman scoorde de gelijkmaker voor Vlamertinge.