Opnieuw een incident met Karl Vannieuwkerke bij een jeugdvoetbalmatch

© BELGA
Redactie KW

Bij een jeugdvoetbalmatch tussen de U13 van SK Eernegem en KSV Diksmuide kwam het vorig weekend tot een aanvaring tussen tv-presentator Karl Vannieuwkerke en de Eernegemse delegatie.

Vannieuwkerke, die zich inzet voor de jeugd van KSV Diksmuide, kreeg de wind van voor omdat hij een jeugdspeler van Eernegem beledigd zou hebben, waardoor de scheidsrechter de wedstrijd moest staken.

Wim Devrekerhttps://www.facebook.com/wimdevreker.lesleytytecahttps://www.facebook.comFacebook1

OPEN BRIEF
SK Eernegem – KSV Diksmuide

Na enkele uren van frustratie voel ik mij toch genoodzaakt om mijn gevoelens te…

Geplaatst door Wim Devreker Lesley Tyteca op zondag 5 november 2017

rich1.0https://www.facebook.com/wimdevreker.lesleytyteca/posts/2436591423232134552

De ouders van de speler zetten iets op Facebook, maar de trainer van de U13 van Eernegem was beduidend harder in zijn bewoordingen. Kenny Wittesaele, ook trainer van vierdeprovincialer van WS Bulskamp, ging over de schreef en slingerde allerlei verwensingen naar het hoofd van Vannieuwkerke.

Opnieuw een incident met Karl Vannieuwkerke bij een jeugdvoetbalmatch

Kenny En Sylviehttps://www.facebook.com/kennyensylvie.wittesaelevyveyhttps://www.facebook.comFacebook1

Beste meneer Karl Van Nieuwkerke,
Ik hoop dat jij wel degelijk beseft dat de ouders van Totti Devreker het bericht op…

Geplaatst door Kenny En Sylvie Wittesaele-Vyvey op zondag 5 november 2017

rich1.0https://www.facebook.com/kennyensylvie.wittesaelevyvey/posts/1903217336372036552

Karl Vannieuwkerke reageerde snel op de aantijgingen en gaf deels zijn schuld toe. Hij nodigde ook Wittesaele uit voor een goed gesprek. In augustus was er al een incident met de tv-presentator toen hij in een open brief uithaalde na een ref die een spelertje niet liet spelen toen die geen identiteitskaart bij zich had. De ref en Karl legden het achteraf bij.

Karl Vannieuwkerke liet ondertussen al weten dat Wittesaele inging op zijn vraag om samen een pint te pakken en dit uit te klaren. “Voor mij is deze zaak nu gesloten”, voegt hij nog toe. En hij ondertekent zijn Facebookpost met ‘de BV met de domme kop’, zoals hij werd genoemd door Wittesaele.

En ook Kenny Wittesaele begraaft de strijdbijl :

Kben blij dat je reageert en je toch enigzins excuseert en je fout inziet dat je me al na 2 minuten aanvalt terwijl ik mijn spelers aan het coachen was . Ikzelf heb me op geen enkel moment beziggehouden met spelers van Diksmuide , enkel en alleen met het coachen van mijn eigen ploeg . De reactie van die ene speler ten opzichte van jou mocht ook absoluut niet en zoals je zelf zag heb ik hem direct vervangen na die reactie , toen ben ik jou komen aanspreken dat jouw commentaar op die speler ook absoluut niet kan , wat je nu eigenlijk ook zelf toegeeft. En dat jij nu toevallig BV bent heeft er niets mee te maken, want was dit met een andere ouder gebeurd, ging ik hem ook zeggen dat dit niet kan en zich moet bezighouden met supporteren voor zijn eigen ploeg ipv mijn spelers aan te vallen .

Bij deze kunnen we dit voorval achter ons laten !

Op je uitnodiging zal ik niet kunnen ingaan , met dat ik even de taken van de trainer U13 overneem tot hij terug is heb ik met Bulskamp erbij 4 trainingen in de week en 2 wedstrijden in het weekend , zal dus moeilijk worden. Maar aangezien ik met Bulskamp nog naar Diksmuide moet komen wil ik dan wel gerust met jou een pint drinken !

Bij deze Case Closed !!!

Veel succes verder met Diksmuide .

Met vriendelijke groeten Kenny

(OV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier