Onwaarschijnlijke comeback van FC Gullegem tegen Olsa Brakel

FC Gullegem won met 4-3 van Olsa Brakel.

FC Gullegem keek meteen na de aftrap tegen achterstand aan. De thuisploeg liep daarna constant achter de feiten aan, slikte nog voor de pauze twee doelpunten. Met een 0-3 achterstand aan de rust, leek de wedstrijd al gespeeld. Trainer Pascal de Vreese schudde zijn spelers tijdens de rust weer wakker, bracht met Soenens en Dekiere twee verse krachten in.

De donderpreek van de Gullemse trainer en zijn wissels, zorgden voor de ommekeer. Gullegem nestelde zich nu voortdurend op de helft van Brakel. Ondanks kansen voor Stael, Dekiere en Debouver duurde het tot halfweg de tweede helft vooraleer Debouver van op de strafschopstip kon milderen.

Toen twee minuten later diezelfde Debouver het nog eens overdeed, groeide de rood-witte hoop. En die werd werkelijkheid. Delrue zorgde voor de gelijkmaker, de ingevallen Dekiere op de valreep voor de winnende treffer.

(FVA)

GULLEGEM: Djerdi, Delrue, Vandoorne, Rubulotta, Sampers, Dejonghe (46′ Soenens), Vancraeyveldt, Stael, Debouver, Simoens (46′ Dekiere), Ntambue.

DOELPUNTEN: 3′ Bogaert 0-1, 23′ en 36′ Ringoot 0-2 en 0-3, 67′ Debouver (pen.)1-3, 69′ Debouver (pen.) 2-3; 70′ Delrue 3-3; 90′ Dekiere 4-3