Ondervoorzitter Michel Van Mullem van Jong Male: “Bij dergelijke artikels keert mijn maag”

Links Michel Van Mullem, midden speler Kenny Tierenteyn, die niet meer afkomt, rechts Hugo Pieters, die wel naar FC Moerkerke trekt.
Redactie KW

Ondervoorzitter Jong Male Michel Van Mullem is woedend na foute berichtgeving dat hij naar FC Moerkerke zou trekken.

We gaven het al eerder mee : T1 Tom Goossens neemt in alle vriendschap afscheid van zijn Maleboys om meer tijd aan zijn gezin te besteden. Eerlang volgt een afscheidsfeest. Heel recent ging boegbeeld en T2 Hugo Pieters in op het verzoek van FC Moerkerke om aldaar zijn functie van assistent verder te zetten. Tot zover de feiten…

In een dagbladbericht heden zaterdag werd vermeld dat geldschieter en bestuurder Michel Van Mullem eveneens naar FC Moerkerke trekt. Ondervoorzitter Michel van Mullem is ziedend van woede. “Waarom Hugo naar Moerkerke verhuist moet je aan hem vragen, ik bewaar super herinneringen aan die man, die een vriend werd. Maar wat over mij wordt beweerd zijn kwakkels tot en met. Ik ben lid van de beheerraad en ondervoorzitter in Male. Bij Moerkerke ken ik niemand in het bijzonder, wij bestuursleden ontmoeten elkaar enkel tijdens de wederzijdse wedstrijden. Dus, dat ik naar Moerkerke ga is absoluut onwaar. Ten tweede : ik geldschieter? Nooit kwam ik financieel tussen bij mijn vereniging, wel ben ik betrokken bij de public relations en help hoofd van de PR Carlos De Rock om sponsoring binnen te halen. Nooit kwam het bij mij op mijn diensten aan te bieden bij een andere vereniging. Als ik dan dergelijke artikelen onder mijn neus geduwd krijg keert mijn maag. Ik overweeg sterk om mijn activiteiten in het provinciale voetbalwereldje in het algemeen en in Male in het bijzonder voor bekeken te houden. Dit kan echt niet ! De mensen van FC Moerkerke zitten ongetwijfeld even verveel met die desinformatie als ikzelf ! En dan heb ik het nog niet over onze eigen kernspelers, die voor mij door een vuur gaan. Wat moeten die jongens nu denken ?”, besluit Van Mullem.

(JPV)