OMS Ingelmunster wint vlot op FC Pepingen met 0-4

Vince Geryl scoorde tweemaal. © VDB
Redactie KW

Ingelmunster heeft zaterdagavond vlot gewonnen op het veld van FC Pepingen.

Het werd een boeiende partij waarbij de bezoekende ploeg Ingelmunster meteen serieus in de aanval ging: Al na 16′ kan Geryl de 0-1 vastleggen dankzij een mooi opgezette aanval door Laleman, afgewerkt met een prachtschot van Geryl.

Op het kunstgras (deze week nog het onderwerp van gesprek wegens de ongerustheid dat kunstgras kankerverwekkend zou zijn) voelden de Filou’s zich in hun vel. Dankzij een goede combinatie van Clyncke en Laleman, die vanop de zijlijn een voorzet kan brengen, waar Jasper Beyens met een vluchtschot in één tijd de 0-2 op het bord zet. Na 35′ kan Ingelmunster verder bevrijdend voetballen en juist voor de koffiepauze kan Geryl de 0-3 reeds vastleggen en dit in de 41′.

In de 2de helft zet Pepingen alles op alles maar het is opnieuw Ingelmunster dat de 0-4 kan binnen tikken na een tegenaanval, op voorzet van Beyens en Geryl die kan afwerken: 0-4 in de 70′. Ingelmunster kreeg nog kansen om de 0-5 te maken maar een schitterende doelman van Pepingen pakt in de slotminuten alles.

Een mooie zege voor Ingelmunster met heel goed combinatievoetbal uit het boekje en Ingelmunster die voor de eerste keer op verplaatsing de 0 kan houden.

(KVDS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier