OMS Ingelmunster voorbij KWS Adinkerke

OMS Ingelmunster stelde in de slotfase de zege veilig tegen KWS Adinkerke.

Door de uitsluiting van Schelstraete vorige week stond Dannel onder de lat bij de thuisploeg. In de aanvangsfase was er veel balverlies langs beide kanten, zonder groot doelgevaar. De eerste mooie kans was voor de thuisploeg. Via De Keyser en Omari kwam de bal bij Geryl, maar zijn poging ging via de buitenkant van de paal nipt naast. Even later was de thuisploeg er opnieuw. Laleman bediende Omari, maar doelman Sterckx zat er goed tussen. Na 20 minuten was het toch raak. Na handspel van Berquin ging de bal op de stip. Laleman zette de elfmeter om. Daarna was er iets meer overwicht voor de bezoekers met pogingen voor Protin, maar Dannel bracht telkens prima redding.

Ruim een kwartier voor affluiten was er opnieuw een poging voor Protin, maar Dannel hield de nul. Na een fout op Verzele mocht Ingelmunster een vrijschop nemen, maar Sterckx bracht redding in de linkerhoek. Vijf minuten voor tijd kon Lecaillier de score toch verdubbelen na een vrije trap en in de slotminuut werd het zelfs nog 3-0. Tahiri trapte op doel, maar zijn poging werd gered. Daarop klom Laleman nog het hoogste en hij kon binnen koppen.