OMS Ingelmunster vecht terug en wint

Abdoullah Omari (links) zette OMS Ingelmunster in het slot op voorsprong. © Foto Bart

OMs Ingelmunster versloeg Eendracht Zele met 4-2.

De wedstrijd werd gestart met 1 minuut stilte ter nagedachtenis van de vele slachtoffers ten gevolge van de vele terreuracties, zowel in Parijs als in de hele wereld.

OMS Ingelmunster startte gretig in de gietende regen en felle rukwinden en vocht voor elke bal. Na 13 minuten kreeg Zele een vrijschop, zonder doelgevaar. Drie minuten later zette Beyens knap voor vanop links, maar niemand kon bij het leer om af te werken. In minuut 25 kon Baras van balverlies van Beyens profiteren, maar hij stuitte uiteindelijk op de doelman van Ingelmunster. Vooral Ingelmunster had het meeste balbezit met enkele goed opgebouwde combinaties. Zele kon enkel nog voor gevaar zorgen met lange ballen.

Na de pauze kon Neve Zele op voorsprong brengen. Drie minuten later lukte Delannoy de gelijkmaker. Na een onoplettendheid bij de thuisploeg konden de bezoekers via de ingevallen Vanderhouwen opnieuw uitlopen. De thuisploeg startte een slotoffensief en Vyncke maakte er na 84 minuten 2-2 van. Na een hoekschop maakte Omari er 3-2 van en in de 88ste minuut zette Laleman nog de kers op de taart.