OMS Ingelmunster raakt niet verder dan een gelijkspel thuis tegen Wetteren

Thor Laleman maakte het enige doelpunt voor OMSI. (Foto CLY)

OMS Ingelmunster kon de verwachtingen niet waarmaken tegen Standaard Wetteren en speelde 1-1 gelijk.

In de thuiswedstrijd tegen Standaard Wetteren waren de Brigands veruit de betere ploeg op het veld maar één counter van de bezoekers zorgde voor een gevleide puntendeling. Door dit nieuwe puntenverlies en mede ook door winst van Sparta Petegem mogen de Brigands hun optie op de titel nu helemaal vergeten.

Het eerste kwartier was van bedenkelijke kwaliteit maar langzaam kwamen de Brigands in hun ritme en dit resulteerde in een doelpunt van Thor Laleman in de 31ste minuut. Ook na de rust bleef Ingelmunster domineren en wist het verschillende kansen te versieren, maar de bezoekende doelman was heel alert. Een kwartier ver in de tweede helft leidde een zeldzame counter tot de gelijkmaker door Kevin Elaut 1-1. In het laatste kwartier zetten de Brigands alles op alles om toch nog de volle buit binnen te halen maar de bezoekende doelman wist alle kansen te keren. Al bij al pijnlijk puntenverlies voor de thuisploeg dat deze wedstrijd nooit mocht verliezen. (CLY)