OMS Ingelmunster legt spits Vince Geryl (SK Deinze) voor twee jaar vast

Vince Geryl moest het in Deinze vooral doen met invalbeurten, maar hij scoorde wel de 0-1 winninggoal op KM Torhout dit jaar. (Foto Bart) © VDB
Wouter Vander Stricht

Vierdeklasser OMS Ingelmunster heeft nog met een transfer van formaat uitgepakt. Vince Geryl werd losgeweekt bij neo-tweedeklasser SK Deinze. Met deze transfer heeft de ambitieuze bevorderingsclub de kern compleet.

Vince Geryl (26) is een spits die garant staat voor doelpunten. De rijzige Geryl woont in Varsenare en bond daar voor het eerst de schoenen aan. Hij brak door bij Ieper en bleef scoren bij fusieclub KVK Westhoek. Dat leverde hem uiteraard behoorlijk wat interesse op, de ambitieuze derdeklasser SK Deinze kon hem verleiden tot een overstap. Maar bij de Oost-Vlamingen was de concurrentie niet min. In zijn invalbeurten wist Geryl nog wel een behoorlijk aantal doelpunten te scoren. Hij leek de overstap ook mee te maken naar tweede klasse, maar OMS Ingelmunster kon hem overtuigen met een tweejarige verbintenis. Een klinkende transfer dus voor OMSI, dat nu de kern voor komend seizoen rond lijkt te hebben.

Dinsdagavond 30 juni neemt OMS Ingelmunster het thuis op tegen eersteklasser KV Kortrijk.

(WVS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier