OMS Ingelmunster boekt eenvoudige 3-1 zege tegen SCT Menen

Dankzij deze thuisoverwinning springt OMS Ingelmunster naar de vierde plaats in de stand.

Ondanks het vlugge wisselspel tussen beide ploegen gedurende de eerste 15 minuten was er weinig gevaar aan beide kanten. In de 16de minuut kon Ingelmunster voor het eerst dreigen met een voorzet van Omari en een kopbalpoging van Thor Laleman. In de 19de minuut kwam het gevaar van Menen met een vlugge aanval op rechts en een schot op doel door Arne Dutry dat voorlangs ging. In de 21ste minuut kwam de thuisploeg dicht bij een doelpunt een kopbal tegen de paal. Met een licht aanvallend overwicht nam OMS in de 25ste minuut een hoekschop met een prachtig kopbaldoelpunt van Jens Vyncke: 1-0. Dat was ook de stand bij de rust.

Vluchtschot

Ingelmunster schoot uitstekend uit de startblokken in de tweede helft en kwam in de 50ste minuut op 2-0 na een schitterend schot van Thor Laleman. In de 76ste minuut werd het zelfs 3-0 na een voorzet van Miguel Vanderheeren en een vluchtschot van Jonas Buyse. In het slot van de match kreeg Menen nog een strafschop die feilloos werd omgezet door Jonas Viaene.