NS Heule (4C) boekt knappe 18 op 18

Dylan Vlamynck. © VDB VDB
Redactie KW

NS Heule gaat door op zijn elan en stuurde vorige zondag VK Dadizele B met forfaitcijfers huiswaarts. Zondag wacht de verplaatsing naar Dentergem.

De 22-jarige Dylan Vlamynck is een vertrouwde naam bij Noordstar. Met een onderbreking van één seizoen FC Gullegem speelde hij altijd voor Heule. “Ik wilde voor mezelf eens uitmaken hoe hoog ik de lat mocht leggen”, zegt Dylan Vlamynck. “Vandaar dat ik overstapte naar FC Gullegem. Maar tweede amateurklasse was te hoog gegrepen, dus kwam ik maar al te graag opnieuw naar mijn Heulse moederclub. Mijn terugkeer was geen succes, want vorig seizoen konden we ons niet handhaven in derde provinciale. Dit keer doen we het veel beter.”

“Even hebben we een appelflauwte gehad, maar met 18 op 18 hebben we ons uitstekend herpakt. Met zondag een verplaatsing naar Dentergem staan we voor een gevaarlijke verplaatsing. Daarna volgt een thuiswedstrijd tegen Winkel om in december met Jong Vijve en Wevelgem in de clinch te gaan. Hopelijk kunnen we met een goed gevoel de winterstop ingaan.”

Thomas Verstraete pakte zijn derde gele kaart en is zondag geschorst. (Fonzie)

NS Heule 5-0 VK Dadizele B

Heule: Demeyere, Vlamynck, Verschoore, Vercaemst, Soens, Depickere, Dekens (62′ Pattyn), Kesteloot (77′ Schotte), Verstraete, Sturm, Lavaert (83′ Thuylie).

Doelpunten: 55′ Verstraete 1-0, 58′ Lavaert 2-0, 62′ Kesteloot 3-0, 89 en 90′ Soens 4-0 en 5-0.

Zondag 19 november om 14.30 uur: ZK Dentergem NS Heule.