Nog geen titel voor SV Oostkamp (Derde Provinciale A)

SV Oostkamp kon zondagnamiddag de titel niet veroveren. (Foto FRO)
Redactie KW

Bij winst op het veld van concurrent SV Bredene kon SV Oostkamp nu al de titel pakken in derde provinciale A, maar een rode kaart, heel vroeg in de wedstrijd, heeft het feestje van de roodwitten serieus verpest.

Oostkamp zette direct druk op de ketel maar toen SVO-keeper Arne Coecke, bij een hoge center voor doel, in botsing kwam met SVB-spits Olivier D’Hulster, wees ref Devoldere direct naar de spits. Hij trok ook rood voor doelman Coecke en veteraan Goes (44 jaar) schoot de strafschop, binnenkant paal binnen, 1-0.

Oostkamp probeerde met tien tegen elf, iets te forceren maar de betere kansen waren voor de thuisploeg. D’Hulster trof twee maal het doelhout en ook Houdart kreeg een dot van een kans. De bezoekers waren niet gevaarlijk.

De tweede helft was er te veel aan, zeker toen Goes, op aangeven van Pattyn, voor 2-0 zorgde. De score had zeker nog kunnen oplopen maar de thuisploeg vergat de kansen te benutten.

De competitie ligt volgend weekend stil . Binnen 14 dagen kan SV Oostkamp, thuis tegen HO Oedelem, een nieuwe poging wagen om de titel binnen te rijven.

SV Bredene kan zich nu al voorbereiden op een moeilijke eindronde.

(FRO)