Nicolas Lombaerts (Zenit Sint-Petersburg) hoopt op duel tegen Club Brugge in Europa League

Redactie KW

Dat vertelde de jarige verdediger van Zenit Sint-Petersburg deze morgen bij radiozender MNM. Club Brugge kent zijn volgende tegenstander om 13 uur.

Om 13 uur vanmiddag wordt in Nyon geloot voor de kwartfinale van de Europa League. Mogelijke tegenstanders voor Club Brugge zijn Dynamo Kiev, Fiorentina, Napoli, Dnipro Dnipropetrovsk, Wolfsburg, Sevilla en het Russissche Zenit Sint-Petersburg.

“Op een paar meter van mijn deur”

Dat laatste team is de werkgever van Rode Duivels Axel Witsel en Bruggeling Nicolas Lombaert. Die laatste mag vandaag net 30 kaarsjes uitblazen en liet bij MNM een verjaardagswens noteren. “Ik hoop dat we Club Brugge treffen in de kwartfinale, dat is op een paar meter van mijn deur”, aldus Lombaerts, die vorige week nog onderscheiden werd in eigen stad met de Brugse Poorter en zijn jeugdopleiding bij Club kende. “Heel de familie kijkt ernaar uit.”

Verder liet de Rode Duivel zich ook voorzichtig uit over een mogelijke transfer in de toekomst. “Als er een club mij komt halen, dan graag uit een iets warmer land. Dat mag nu wel eens.”

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier