Nicolas Frutos speelt en verliest in Bissegem

Frutos slaagde er niet in zijn team aan de Beker te helpen. © LL

De ex-Anderlechtspits verloor met zijn team Londerzeel de finale van de Beker van België voor veteranen, die in Bissegem werd gespeeld.

Veel volk zondagavond in sportcentrum Ter Biezen. RC Bissegem speelde gastheer nadat het vorig jaar de beker zelf had gewonnen. Maar dit seizoen kon blauw-wit die prestatie niet herhalen, het sneuvelde in de halve finale tegen het Limburgse Lindelhoeven.

Beide ploegen begonnen aanvallend aan de wedstrijd, met kansen aan beide kanten, maar bij de rust stond het 0-0 gelijk. In de tweede helft kwam Nicolas Frutos op het veld, maar de voormalige goalgetter van Anderlecht kon zijn stempel niet drukken op de wedstrijd.

Vanh

andenhoven

Na 20 minuten in de tweede helft scoorde Lindelhoeven, en amper drie minuten voegden ze daar een tweede doelpunt aan toe. De beker van België gaat dit jaar richting Limburg.

Naast Frutos speelt met Gunter Vanhandenhoven ook de teammanager van Anderlecht mee. En volgend seizoen krijgt paars-wit nog een derde lid uit de Anderlechtentourage in zijn spelersgroep, want ook assistent-trainer David Sesa zal er zijn opwachting maken. Sesa speelde in een ver verleden nog voor Napoli.