Net niet voor KSK Vlamertinge tegen Melsele

Het was Jonas Cappoen die net na de rust Vlamertinge op voorsprong trapte. © a-Bart

Vlamertinge verloor op het veld van Svelta Melsele A. De roodwitten kwamen in het begin van de tweede helft wel eerst op voorsprong.

Het was Cappoen die net na de rust Vlamertinge op voorsprong trapte. Wittesaele kreeg aansluitend de kans om Vlamertinge op rozen te trappen, maar zijn bal belandde op de paal. Melsele kon na 10 minuten dan gelijkmaken. Ondanks protest van Vlamertinge voor buitenspel werd het laatste halfuur gespeeld voor de overwinning. Die was uiteindelijk voor Svelta Melsele A, maar Vlamertinge gaf zich na de 2-1 niet meteen gewonnen. Er werd jacht gemaakt op de gelijkmaker en Wittesaele had die in de slotfase aan de voet. Ook nu weer ging de bal tegen de paal. Geen geluk dus voor Vlamertingen dat allerlaatste blijft in derde amateurklasse en volgende zondag provinciegenoot Eendracht Wervik op bezoek krijgt.