MVV Waregem neemt twee bekers van België mee naar huis

MVV Waregem won de beker van België bij de -20-jarigen, hier op foto. Ook de Waregems dames haalden het in hun finale. © AHB
Redactie KW

De -20-jarigen en de dames van MVV Waregem wisten tijdens de finales van de beker van België minivoetbal in het Oost-Vlaamse Nazareth de beker in de wacht te slepen. WDP Rollegem (-11), MVC Desselgem (-20) en Jong CBL Kortrijk (-15) verloren hun wedstrijd.

De finale bij de -20 jarigen was een West-Vlaams duel. Kampioen MVV Waregem nam het op tegen de vicekampioen Desselgem. Na een spannende wedstrijd werd het 6-5 in het voordeel van Waregem.

De dames van MVV Waregem namen een voorbeeld aan de mannen en wonnen zelf na een potige wedstrijd tegen B-Art Pantertjes met 6-4.

In het begin van de namiddag waagden de -11 van WDP Rollegem hun kans tegen Opel Haeck Drongen. Ondanks een 3-1 voorsprong, moesten ze toch nog de duimen leggen. Het werd uiteindelijk 3-5.

In de finale voor de beker van België – 15 jarigen tussen AZ ’77 Maldegem en Jong CBL Kortrijk was er na negentig minuten nog geen winnaar. Schepcorners beslisten over de winnaar en daarbij trok Maldegem aan het langste eind.

(AHB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier