Menen wint op een diefje in Adinkerke

Gwenny Opbrouck scoorde het winnende doelpunt. © MPM

In vierde klasse A is KSCT Menen met 0-1 gaan winnen bij White Star Adinkerke, dat zo met 1 op 9 zijn start gemist heeft. Menen pakt 7 op 9.

De eerste helft verliep eerder gesloten. De bal ging over en weer maar veel kansen waren er niet. In de tweede helft versierde White Star een aantal kansen maar ook alleen voor doel lukte afwerken niet. Op een stilstaande fase toonde bezoeker Opbrouck hoe het wel moet: 0-1. De thuisploeg ging in de achtervolging en kreeg weer een aantal mogelijkheden maar in de zone van de waarheid lukte het nog altijd niet, ook toen in de laatste twee minuten nog twee keer een thuisspeler alleen voor de bezoekende doelman Olievier kwam. De bezoekers keren met 7 op 9 terug naar Menen, Adinkerke blijft achter met een magere 1 op 9.

KWS Adinkerke – SCT Menen: 0-1

Doelpunt: 60′ Opbrouck 0-1.

KWS Adinkerke: Sterckx, Brackx, De Ruyter, Van Damme (80′ Decock), Larangé, Baert, Ameloot, Dekeyzer (65′ Sarrazyn), Vandendriessche, Berquin, Protin.

SCT Menen: Olievier, Ribeiro, Kinst, Lavens (46′ Vancraeyveldt), Vanaudenaerde, Meulenyzer, Santelé, Gezelle (77′ Loncke), Opbrouck, Mahieu, Stockx.