Maxime Lestienne en zijn lief komen in Moorslede wonen

31/03/17 om 10:23 - Bijgewerkt om 10:23

De voormalige speler van Club Brugge en PSV Eindhoven komt wonen in de thuisgemeente van zijn vriendin.

Maxime Lestienne en zijn lief komen in Moorslede wonen

© BELGAIMAGE

Maxime Lestienne is 24 intussen, maar sportief wat op een zijspoor beland bij het Russische Rubin Kazan. Lestienne brak in 2009 door bij Moeskroen, waarna hij vier jaar voor Club Brugge ging voetballen, goed voor 37 goals. Daarna versierde hij een lucratieve transfer naar Al-Arabi, dat hem uitleende aan Genoa en PSV Eindhoven. In 2016 tekende hij een contract tot 2020 bij Rubin Kazan, maar daar komt hij amper aan spelen toe.

Maxime Lestienne en zijn lief komen in Moorslede wonen

© BELGA

Of het iets zegt over zijn sportieve plannen is niet duidelijk, maar naar verluidt heeft de voormalige international nu dus een huis gekocht in Moorslede. Toeval is dat niet, want dat is de thuisgemeente van Kiara Vanlerberghe, de vriendin van Maxime Lestienne. De twee zijn al enkele jaren samen, al stelde Kiara zich in een poging de anonimiteit wat te bewaren tijdens het Gala van de Gouden Schoen van 2014 nog voor als 'Charlotte'.

Eerder volgde Kiara in 2012 haar toenmalige vriend Matthias Bossaerts nog naar Manchester City, tegenwoordig speelt Bossaerts voor KV Oostende.

(FV)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!