Marino Gruyaert traint volgend seizoen KFC Lichtervelde

Voor Marino Gruyaert is het zijn vuurdoop als hoofdtrainer. © (Foto CLY)
Bram Vanlerberghe

KFC Lichtervelde heeft een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Marino Gruyaert (42) begint dan aan zijn eerste opdracht als hoofdtrainer. De beloftentrainer van OMS Ingelmunster volgt Henk Minne op, die zijn trainersloopbaan beëindigt.

KFC Lichtervelde heeft een opvolger voor Henk Minne beet. De Veldegemnaar stopt na dit seizoen na 19 jaar als trainer. Hij wordt opgevolgd door Marino Gruyaert. De 42-jarige Meulebekenaar is bezig aan zijn tweede seizoen als beloftentrainer van vierdeklasser OMS Ingelmunster. Voordien trainde de magazijnier bij Eurowood in Wielsbeke achtereenvolgens de jeugd van KFC Meulebeke, KFC Izegem en KM Torhout.

Bij derdeprovincialer KFC Lichtervelde, dat nog in de running is voor een eindrondeticket, maakt Gruyaert zijn vuurdoop als trainer. “Ik vind wel dat ik klaar ben om die stap naar een eerste ploeg te zetten. Het was geen gemakkelijke keuze, want ik had toch iets moois opgebouwd in Ingelmunster. Maar ik zou dom moeten zijn om deze kans niet te grijpen”, geeft hij zelf aan. (BV)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, edities De Weekbode Torhout en De Weekbode Izegem.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier