Mandel United moet in slotminuut gelijkspel toestaan

Mandel United is er niet in geslaagd om een negende overwinning op rij te boeken op verplaatsing naar Pepingen Halle. Op de allerlaatste minuut moesten de Brigands nog een gelijkspel toestaan.

Tijdens de gehele eerste helft waren de betere kansen voor de bezoekers en kreeg de thuisploeg nauwelijks kansen. De eerste kans voor Mandel United kwam er al op het kwartier toen een voorzet van Seignez door Clyncke nipt naast het doel ging. Ingelmunster bleef aanvallend de betere ploeg en op de 28ste minuut ging een vrijetrap van Lorthiois rakelings naast. Dit bleek maar uitstel van executie want op het halfuur volgde een goede voorzet van Mehdi Oumedjeber op de slof genomen door Clyncke die pal op de doelman trapte maar een goed gevolgde Gwenny Opbrouck tekende voor de 0-1. Op de 34ste minuut volgde nog een knap schot van Clyncke maar de thuisdoelman redde knap. Al bij al een verdiende voorsprong bij de rust van 0-1.

Na de rust kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd wat zich ook vertaalde in degelijk maker op de73ste minuut door Mauret De Ameda Dani 1-1. De bezoekers zagen de bui al hangen en kozen weer voor de aanval. Op de 77′ kon Clyncke uit een prachtig opgezette actie de 1-2 puren. Buit binnen dacht iedereen maar op de 90ste minuut kwam de ontgoocheling toen alweer Mauret De Ameda Dani op een gemeten voorzet na een vrije trap de gelijkmaker kon netten 2-2. Koude douche voor de bezoekers die op die manier hun zegereeks zien afgebroken.