Mandel United kan weer winnen

Frederik Declercq. © VDB
Redactie KW

Na twee verliesbeurten op rij is Mandel United er weer in geslaagd om aan te knopen met een overwinning, al liep dit niet van een leien dakje. In Bornem werd het 2-3.

Mandel United keert huiswaarts met de drie punten ,wat voor middenvelder Frederik Declercq het belangrijkste leek. “Wij hebben het gedurende de gehele wedstrijd heel moeilijk gehad tegen een team enthousiaste jonge gasten van de thuisploeg die ervoor gingen tot de laatste minuut. Eerlijk gezegd, we speelden een van onze slechtste wedstrijden tot nu maar wat telt is dat de drie punten binnen zijn zodanig dat we weer voeling houden met de top van het klassement. Met 9 op 15 staan we weer in de subtop.”

“Wat de wedstrijd zelf betreft, slaagden wij erin even voor de rust de score te openen via Niels Clyncke: 0-1. Na de rust bleef de thuisploeg sterk aandringen en op de 57′ viel de 1-1. Kort daarop kon Omari de 1-2 scoren en dezelfde Omari scoorde ook nog de 1-3. De thuisploeg bleef aartsgevaarlijk en kwam terug tot 2-3 zodat het voor Mandel United bibberen bleef tot de laatste minuut. Gelukkig hielden we stand en onthouden we van deze partij dat de drie punten het belangrijkste waren”, besloot een tevreden Frederik Declercq.

(JCI – foto Bart)