Mama van nu al ‘beroemde’ Titus Marouane Dries Tijtgat komt uit Langemark

Redactie KW

De euforie van de overwinning van de Rode Duivels drong gisterenavond door tot in de bevallingskamer van het Sint-Lucasziekenhuis in Gent.

De 28-jarige Evelien Jonckheere, afkomstig uit Langemark, beviel er van een flinke zoon die als tweede en derde naam de doelpuntenmakers bij de Rode Duivels kreeg: Titus Marouane Dries Tijtgat.

Evelien Jonckheere (28) is afkomstig uit Langemark, maar woont nu met Pieter Tijtgat in Gent. Ze is de dochter van de Langemarkse schooldirecteur Danny Jonckheere. De geboorte van de kleine spruit was eigenlijk uitgerekend voor 26 juni, maar dinsdag 17 juni omstreeks 17 uur begon Evelien weeën te krijgen en spoedde ze zich naar het AZ Sint-Lucas in Gent. Tijdens de tweede helft van België-Algerije kwam dan de flinke zoon ter wereld. Aangezien beide ouders fervente supporters zijn van de Rode Duivels, besloten ze om voor de tweede en derde naam van hun zoontje de mosterd te halen bij de Belgische doelpuntenmakers: Marouane Fellaini en Dries Mertens. Zo kreeg de pasgeborene de naam Titus Marouane Dries Tijtgat mee.

(TOGH)