Luc Vanthomme is de nieuwe sportief manager van KVK Westhoek

Luc Vanthomme is een bekend gezicht bij KVK Westhoek. © DB
Redactie KW

Luc Vanthomme wordt de nieuwe sportief manager bij KVK Westhoek, een functie die hij vorig seizoen bij FC Poperinge vervulde.

Luc Vanthomme is een bekend gezicht bij KVK Westhoek. Vanthomme is ex-speler en ex-trainer van VK Ieper toen er nog op het Minneplein werd gespeeld. Daarna werd Luc Vanthomme onder meer trainer van Deerlijk Sport en FC Langemark.

Vorig seizoen was Luc Vanthomme dikwijls te zien op de thuiswedstrijden van KVK Ieper. “Luc is een man van de streek en is bekend binnen de club. Hij kan volop zijn ervaring benutten om de sportieve doelstellingen van KVK Westhoek te realiseren”, klinkt het bij de ambitieuze club uit de tweede amateurklasse, waar de definitieve speelkalender nog niet klaar is. Pepingen-Halle trok immers naar het BAS om toch nog opgenomen te worden in de tweede amateurklasse.

Pepingen-Halle trok naar het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) omdat het moest degraderen van de Belgische Voetbalbond, ondanks het feit dat die club zich eerder sportief wisten te redden via de barrages.

(EG)