Loting eindronde voetbal vanavond live te volgen op KW.be

Christof Decraene

De voetbalcompetitie in de provinciale reeksen zit erop. Welke teams wie treffen in de nacompetitie, kan je vanavond vanaf 18.30 uur vanop de eerste rij volgen via KW.be.

In eerste provinciale zijn Racing Waregem, Vlamertinge, Boezinge en Wingene de vier protagonisten die onder elkaar nog moeten uitmaken wie mogelijks nog naar bevordering kan stijgen.

In tweede provinciale A spelen Spermalie-Middelkerke, Oostduinkerke, Bredene A en Club Roeselare de nacompetitie. In de B-reeks zijn dat RC Lauwe, Heestert, Geluwe en Avelgem.

Ook voor derde provinciale is er uiteraard de loting. In de A-reeks zijn Diksmuide, Staden, Houthulst en Moorslede de eindrondedeelnemers, in de B-reeks zijn dat Steenbrugge A, Gistel, Loppem en Beernem en in de C-reeks SV Kortrijk, Ardooie, Lichtervelde en Dottenijs.

In vierde provinciale A spelen Westouter, Handzame, Brielen en Houthem de nacompetitie, D. Bruggem, Doomkerke, Zwevezele B en Sint-Kruis in de B-reeks en Heule, Wevelgem B, Rekkem en Stasegem in de C-reeks.

(CDW)