KVV Oostduinkerke oefent en stelt ploeg voor tijdens vipdag

Zondag was vipdag bij KVV Oostduinkerke. De nieuwe ploeg voor het komende seizoen werd er meteen ook voorgesteld.

Vooraf was er een oefenwedstrijd tussen het A-elftal en tweedeprovincialer FC Veldegem. KVVO bewees klaar te zijn voor de komende competitie en won de wedstrijd met 3-0 na doelpunten van Cédric Devloo (eerste helft) en Timothy Craeye en Robin Boone (tweede helft).

24-koppige kern

Aansluitend was er de ploegvoorstelling door voorzitter Gery Geryl en T1 Kurt Bataille. KVVO beschikt over een kern van 24 spelers. De doelmannen zijn Vincenzo Claes, Jordin Decorte en Kenny Sneyaert. In de verdediging vinden we Stijn Arnaert, Arne Boone, Aäron Decock, Pieter Dedrie, Jens Ghysel, Thijs Hatse, Tom Hatse, Mathias Mouton, en Yoshi Rondelez. Op het middenveld spelen David Baert, Robin Boone, Steven Pynaert, Gilles Rossel en Joren Vanlerberghe. Aanvallers tot slot zijn Timothy Craeye, Thomas De Vlieger, Céderic Devloo, Jasper Dewildeman, Sies Hillewaere, Alexandre Protin en Alan Van Laer.