KVV Coxyde verslaat Westhoek met 0-2

Neotweedeklasser KVV Coxyde won zijn voorlaatste oefenwedstrijd op het veld van vierdeklasser KVK Westhoek met 0-2.

Tijdens de eerste twintig minuten gebeurde er weinig, de wedstrijd was in evenwicht. Halfweg de eerste helft kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd en dat uitte zich in een kans voor Kabba-Modou en een (terecht) afgekeurd doelpunt van Coppin. Niet veel later mikte Vandendriessche voorlangs met de kop. Ook de laatste kans voor de rust was voor KVVC: Petrovic stuitte op de thuiskeeper.

Na de pauze bleef KVV Coxyde de betere ploeg en na vier minuten was het raak: Coppin scoorde op aangeven van De Cuyper, 0-1. Simoës miste daarna voor open doel, zijn lob ging over. Westhoek dreigde via Wittesaele en Jordi. KVVC-verdediger Embrechts zorgde voor nieuw gevaar aan de overkant, maar hij mikte twee kopbalkansen nipt naast. Drie minuten voor affluiten zorgde Simoës dan toch voor de verlossende tweede goal voor Koksijde, na mooi voorbereidend werk van Tjendo De CUyper.

(DD – Foto BV)

>> KVV Coxyde: Dutoit (46′ Dumesnil), Vandendriessche (69′ Loeters), Embrechts, Petrovic (46′ Bailleul), Bataille, Callens, Tamsin (63′ Lagrou), Kabba-Modou (63′ Hillewaere), Ternier (46′ Simoës), Coppin, De Cuyper.