KVV Coxyde verslaat Adinkerke met 5-0

Jeremy Dumesnil hield als nieuwkomer bij KVV Coxyde meteen de nul. (Foto Bart) © VDB

Neotweedeklasser KVV Coxyde won zaterdagavond met droge 5-0-cijfers van WS Adinkerke.

De eerste helft was gesloten, Koksijde slaagde er niet in om het defensieve blok van vierdeklasser Adinkerke te ontwrichten.

Na de pauze was KVVC een stuk scherper en dat resulteerde al snel in de 1-0 van Simoës, hij profiteerde van een misverstand bij de bezoekers. Vijf minuten later stond het al 3-0 via Hillewaere en Ternier, het koningskoppel van vorig seizoen.

KVV Coxyde duwde door en Ternier maakte zijn tweede van de avond met een fraaie bal in de bovenhoek: 4-0. Een kwartier voor affluiten legde Kabba-Modou de zware eindstand vast vanop de penaltystip. (DD)

KVV Coxyde: Dumesnil, Embrechts (46′ Bailleul), Petrovic, Vandendriessche, Bataille (69′ Lagrou), Simoës (69′ Kabba-Modou), Tamsin, De Cuyper (46′ Callens), Ternier, Hillewaere, Coppin (46′ Clyncke).

Doelpunten: 52′ Simoës 1-0, 57′ Hillewaere 2-0, 64′ en 71′ Ternier 3-0 en 4-0, 76′ Kabba-Modou 5-0 (pen.).