KVV Coxyde verliest met zware cijfers in Oudenaarde

Het werd 4-0. De wedstrijd was al gespeeld aan de rust dankzij 4 thuistreffers in 25 minuten, KVVC kon geen vuist meer maken.

Na de knappe thuiszege tegen Deinze trokken de jongens van speler-trainer Jamaïque Vandamme met vertrouwen naar middenmoter Oudenaarde. In het eerste kwartier was er nog weinig aan de hand voor KVVC, maar de thuisploeg scoorde plots drie keer in zeven minuten via Demsey Vervaecke (2) en Dieter De Wilde. Vijf minuten voor het rustsignaal zorgde Jelle Belmans al voor de droge 4-0-ruststand.

Na de pauze veranderde er niets meer aan de score. Voor KVVC is deze nederlaag een slechte zaak, want door de zege van Oosterzonen zakt blauw-wit opnieuw naar een degradatieplaats in de hoogste amateurklasse. Volgende week zondag wacht de levensbelangrijke wedstrijd tegen Patro Eisden Maasmechelen.

(DD – foto Bart)

KSV Oudenaarde – KVV Coxyde: 4-0

Doelpunten: 15′ Vervaecke 1-0, 21′ De Wilde 2-0, 22′ Vervaecke 3-0, 39′ Belmans 4-0.