KVV Coxyde verliest met ruime cijfers bij Dessel Sport

Stijn Ampe stopte nog een strafschop. © VDB

KVVC is er niet in geslaagd om te stunten op het veld van Dessel, het werd 4-1.

Dessel Sport is de “best of the rest” en staat op een knappe tweede plaats in de hoogste amateurklasse. In november won KVV Coxyde nog verrassend van de toen fel gehavende Antwerpenaren. Deze keer was de wedstrijd al aan de pauze gespeeld in het nadeel van Koksijde. Dessel scoorde drie keer in het tweede deel van de eerste helft.

Speler-trainer Jamaïque Vandamme zorgde na 70 minuten wel nog voor Koksijdse hoop en doelman Ampe redde daarna zelfs nog een strafschop. KVV Coxyde ging nadrukkelijk op zoek naar de aansluitingstreffer, maar zeven minuten voor affluiten zorgde Baeten voor de doodsteek: 4-1, meteen de eindstand.

(DD – foto Bart)

Dessel Sport – KVV Coxyde: 4-1

Doelpunten: 24′ Debauve 1-0, 32′ Jutten 2-0, 43′ Vansimpsen 3-0, 68′ Vandamme 3-1, 83′ Baeten 4-1.