KVV Coxyde verliest met het kleinste verschil in Deinze

KVVC en KMSK Deinze hielden elkaar lange tijd in evenwicht, maar halfweg de tweede helft zorgde Wilmet voor de beslissende treffer voor de thuisploeg.

Neotweedeklasser KVV Coxyde doet het goed in 2016, terwijl Deinze dit kalenderjaar nog niet veel kon juichen. Ondanks de wisselende vormcurve van beide teams, gaven ze elkaar geen duimbreed toe in de eerste helft: ruststand 0-0.

Twintig minuten voor het einde scoorde Jonathan Wilmet dan toch die verlossende goal voor KMSK Deinze. De blauw-witten waren niet bij machte om de achterstand om te buigen. Door deze nederlaag blijft KVVC alleen laatste in de Proximus League, de Koksijdenaars volgen nu op twee punten van KSK Heist en Patro Eisden Maasmechelen. Volgende week zondag speelt KVV Coxyde thuis tegen Lommel United.