KVV Coxyde verliest met 2-0 bij Oosterzonen

Een doelpunt net voor en na de pauze nekten KVVC in de Kempen.

Deze week maakte de club bekend dat het vrijwillig zou zakken naar de tweede amateurreeks, dus de degradatietopper op het veld van Oosterzonen was plots niet meer zo belangrijk voor KVV Coxyde. In winterse omstandigheden kwam de thuisploeg net voor de pauze op voorsprong: Toon Janssen faalde niet van op de strafschopstip.

De tweede helft was nog maar twee minuten bezig en de partij lag al in een definitieve plooi. Oosterzonen verdubbelde de score dankzij een goal van Joren Dehond: 2-0, meteen ook de eindstand. In het klassement blijft KVVC hangen op een op twee na laatste plaats, Oosterzonen loopt uit en doet een gouden zaak in de degradatiestrijd. Volgende zondag speelt KVVC thuis tegen WS Brussel.