KVV Coxyde is kansloos tegen Antwerp: 0-3

KVVC werd zaterdagavond koud gepakt op Schiervelde: de Great Old won vrij gemakkelijk met 0-3.

Er was veel volk op Schiervelde voor deze confrontatie. Stamnummer één trad aan in het zwart, uit respect voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs. Antwerp combineerde goed, maar veel kansen leverde dat niet op, behalve een schot op de paal van Hairemans na ruim tien minuten.

Op het halfuur was het dan toch raak voor Anwerp, opnieuw Hairemans mikte de bal mooi in het zijnet: 0-1. KVV Coxyde was gedurende de eerste helft te veel onder de indruk en niet veel later verdubbelde Dequevy de voorsprong voor RAFC na een ingestudeerde hoekschop. KVVC stak af en toe de neus aan het venster, maar scoren lukte niet voor de pauze.

De tweede helft was nog geen vijf minuten bezig en de wedstrijd was gespeeld. Opnieuw Dequevy scoorde, deze keer met een heerlijke knal in de kruising. De efficiënte bezoekers namen daarna wat gas terug. KVVC kwam iets beter in de wedstrijd, maar scoren lukte niet meer. Door deze overwinning komt de Great Old (even) mee aan kop van het klassement, de Koksijdenaars blijven voorlaatste.

(DD)

KVVC: Cool, Callens, Vandendriessche, Embrechts, Mestdagh, Simoës (57′ Voskanian), Tamsin, Clyncke (57′ De Cuyper), Millimono, Hillewaere (70′ Dekuyper), Ternier

Doelpunten: 31′ Hairemans 0-1, 39′ en 50 Dequevy 0-2 en 0-3.